Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding richt zich op de persoon zelf. Waar loopt iemand tegenaan of in vast? Wat moet daar mee gebeuren. Hoe ontstaat dit? Inzicht geven in hetgeen wat niet goed gaat en/of uitleg geven over een ziektebeeld helpt vaak al. Weten hoe het zit geeft ruimte om weer nieuwe vaardigheden aan te lezen of huidige vaardigheden op een andere manier in te zetten om beter te kunnen functioneren.

De individuele begeleiding wordt in je eigen veilige en vertrouwde omgeving geboden. Ook handig als er praktisch aan de slag gegaan moet worden.

Ook is ambulante begeleiding goed mogelijk voor mensen die graag zelfstandig (willen) gaan wonen, en hier begeleiding bij nodig hebben.

Binnen de begeleiding wordt er gebruik gemaakt van verschillende methodieken en technieken.

Afhankelijk van de persoon en de situatie wordt gekeken wat nodig is. De doelen welke behaald dienen te worden en afspraken welke gemaakt zijn, worden omschreven in het hulpverleningsplan, welke indien mogelijk samen met u wordt opgesteld.

Neem contact op

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren