Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Werkwijze

Belangrijk in de begeleiding is vertrouwen en veiligheid. Is er een klik met iemand. Voel je je gehoord, gezien en begrepen. Om die reden vindt Poldervaart Social Work het belangrijk dat er ruimte is voor kennismaking. Dit is kosteloos, zodat u kunt ervaren en kijken of u met ons verder wilt.

Tijdens de intake, wordt uw situatie in kaart gebracht. Er wordt een hulpverleningsplan op gesteld voor de begeleiding waar de doelen en werkwijze in beschreven staan.

Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats waarin gekeken wordt wat er gebeurd en veranderd is. Doelen worden bijgesteld evenals het plan van aanpak en er worden indien nodig nieuwe doelen toegevoegd.

Als de doelen naar tevredenheid behaald zijn, wordt de begeleiding afgerond.

Financieel

De begeleiding kan particulier gefinancieerd worden. Maar vaak is het ook mogelijk om een indicatie WMO of WLZ aan te vragen, of is deze er al.

In de BAR gemeente (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) wordt door Poldervaart Social Work Zorg in Natura (ZIN) geleverd. Woont u in een andere gemeente dan kan de begeleiding ook middels een persoonsgebonden budget (PGB) geleverd worden.

Ook hierover kunt u vrijblijvend informatie bij ons opvragen en kunnen we u indien nodig ondersteunen bij het indienen van een aanvraag voor WMO/WLZ. Houdt er wel rekening mee dat hiervoor ook een eigen bijdrage gerekend wordt welke u kunt berekenen op www.hetcak.nl.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren